Hoppa till huvudinnehåll

💡 Testa även våra tjänster där du kan söka mäklare, företag och nämndbeslut

Söktjänster

Sök mäklare

Sök bland landets registrerade mäklare. Att vara registrerad hos FMI är ett krav för att få arbeta som mäklare i Sverige.

Snabbsök

I rutan "snabbsök" kan du skriva in valfri text. Du kan söka på mäklarens förnamn och efternamn. Du kan även söka på namn och adress till det företag som mäklaren arbetar på.

Förslag visas varefter du skriver. Du kan välja att få mer information om en av de mäklare som föreslås. Markera i så fall denne mäklare i förslagslistan.

Om du till exempel vill få fram alla mäklare som heter Marie skriver du Marie i fritextfältet. Ignorera de sökförslag som visas; tryck istället på enter på tangentbordet, eller klicka på "Sök". Tänk på att du även får träffar på mäklare som till exempel heter Marielle eller som arbetar i Mariefred.

Avancerad sökning

Om du vill få ett mer exakt sökresultat klickar du på "Fler sökalternativ". Då kan du välja att söka specifikt efter egenskaperna förnamn, efternamn, företag, stad, län och kommun. Du kan även anpassa och filtrera din sökning genom att kombinera flera av dessa egenskaper.

Rapportera fel

Om du råkar ut för fel, eller om du inte kan hitta en mäklare som du vet är registrerad, är vi tacksamma om du kontaktar oss.

Vanliga frågor om sök mäklare