Hoppa till huvudinnehåll

💡 Testa även våra tjänster där du kan söka mäklare, företag och nämndbeslut

Det här är FMI

Om webbplatsen

Vi hoppas att du upplever vår webbplats som lättnavigerad och lättläst. Vi har strävat efter att göra den tillgänglig för så många som möjligt.

Frågor och synpunkter

Har du frågor om webbplatsen eller synpunkter du vill meddela oss? Ta gärna kontakt med oss.

Webbläsare

Vår webbplats är anpassad för både datorer, surfplattor och smarta mobiltelefoner. Den visas allra bäst i en modern webbläsare. I datorn rekommenderar vi de senaste versionerna av Chrome, Edge, Firefox eller Safari. I mobilen fungerar de flesta medföljande webbläsare. Äldre webbläsare visar samma innehåll, men då utan att webbplatsen får ”rätt” utseende eller formgivning.

Tillgänglighet

På webbplatsen följer vi de standarder som W3C (World Wide Web Consortium) har tagit fram. Webbplatsen uppfyller i stort de krav som finns i EU:s tillgänglighetsdirektiv. Du kan läsa mer i vårt tillgänglighetsutlåtande

Navigering

Du kommer alltid åt webbplatsens navigation genom att trycka på texten ”meny” längst uppe till höger på sidan. Om sidnamnet i menyn har ett plustecken till höger kan du trycka på det för att se vilka undersidor sidan har. Om en viss sida har undersidor visas dessa även i vänsterkanten (om du använder dator) eller längst ned på sidan (om du använder mobilen).

Sökfunktion

Är du osäker på var du hittar viss information är sökfunktionen längst upp på sidan till bra hjälp. Den söker både bland informationssidor, nyheter och ”frågor och svar”. Den söker dock inte bland Disciplinnämndens beslut eller bland registrerade mäklare och företag.

Textstorlek

Om du tycker att texten på sidorna är för liten eller för stor kan du enkelt ändra den med din webbläsares inbyggda funktioner. I de flesta moderna webbläsare gör du detta genom att trycka Ctrl+ för att öka textstorlek och Ctrl- för att minska.

PDF-filer

På några ställen på vår webbplats finns information i PDF-format. De flesta moderna operativsystem har inbyggda program för att kunna visa innehållet i PDF-filer. Om du inte kan öppna en PDF-fil kan du ladda ner och installera programmet Adobe Acrobat Reader.

Integritet och kakor

Du kan läsa hur vi hanterar dina personuppgifter i vår dataskyddspolicy. Det finns också en sida som beskriver hur vi använder kakor på webbplatsen.

Senast uppdaterad 2023-12-28