Hoppa till huvudinnehåll

💡 Testa även våra tjänster där du kan söka mäklare, företag och nämndbeslut

2024

Faktura för årsavgiften – snart i din brevlåda

Nu skickar vi ut fakturorna för årsavgiften. För alla registrerade mäklare skickas fakturan till folkbokföringsadressen. Mäklarföretagen får fakturan till den adress som angetts till oss.

Du som är mäklare kan logga in på mina sidor och se en kopia av din faktura. För mäklarföretag kan du som representerar ett registrerat aktiebolag logga in och se företagets faktura. Om du både är registrerad mäklare och har ett registrerat aktiebolag kan du se båda fakturorna via mina sidor.

På mina sidor kan du även se status för din betalning. Notera att det kan ta ett par dagar efter genomförd betalning innan betalstatus uppdateras. Mäklare som har skyddad adress eller utlandsadress kan inte hämta fakturakopia på mina sidor, men har möjlighet att se sin betalstatus. 

Tänk på att alla mäklare och mäklarföretag som var registrerade den 1 januari 2024 behöver betala fakturan, det går inte att begära avregistrering retroaktivt eller betala delar av beloppet. Har du både egen registrering och ett registrerat företag behöver du betala båda avgifterna.

Sista betalningsdag är den 28 februari, därefter skickas en påminnelse med en påminnelseavgift på 500 kronor.

Senast uppdaterad 2024-01-26