Hoppa till huvudinnehåll

💡 Testa även våra tjänster där du kan söka mäklare, företag och nämndbeslut

2022

Vi vill bli ännu bättre

Vi på Fastighetsmäklarinspektionen jobbar för att bli en ännu bättre myndighet. Fokus ligger på att skapa en trygg fastighetsförmedling och att öka skyddet för konsumenterna.

Ett träd som symbol för oss

Vi strävar varje dag efter att vara innovativa och målfokuserade. För att nå våra mål jobbar vi med att utveckla vår förmåga att samarbeta och att använda varandras kunskaper och kompetens på bästa möjliga sätt. För att vi som arbetar här lättare ska förstå hur allt hänger ihop har vi valt att använda ett träd som symbol för FMI. Trädet påminner oss om att vi finns till för mäklare och konsumenter i bostadsaffärer. Men också om att varje medarbetare är viktig. Det är vi som varje dag utför det arbete som i slutänden ska leda till trygg fastighetsförmedling.

Graffitimålning hos FMI

Som en del i att göra våra mål tydligare och synligare anlitade vi graffitikonstnären Robert Forsberg, alias Super-G, för att göra en väggmålning hos oss. Trädet symboliserar hela verksamheten från varje medarbetare i rotsystemet till vår vision om trygg fastighetsförmedling i trädkronan. Super-G:s målning vid entrén till vårt kontor blir en daglig påminnelse om att vi finns till för mäklare och konsumenter i bostadsaffärer.

FMI-medarbetare skriver sitt namn på en av graffittiträdets rötter.

Invigning av vårt träd. Alla medarbetare skrev in sitt namn i trädets rötter.

Ytterligare en medarbetare skriver sitt namn på graffittiträdet.

Senast uppdaterad 2022-11-15