Hoppa till huvudinnehåll

💡 Testa även våra tjänster där du kan söka mäklare, företag och nämndbeslut

2022

Vi firar fem år i Karlstad!

Nu är det fem år sedan Fastighetsmäklarinspektionen flyttade från Stockholm till Karlstad. Vi ordnade en jubileumsfest för att fira våra första fem år som värmlänningar.

Ballong föreställande siffran 5 samt en blombukett.

Vi bjöd in gäster från lokala mäklarkontor och myndigheter, representanter från Finansdepartementet, ledamöter från Disciplinnämnden och samarbetspartners.

Gästerna bjöds på en inblick i myndighetens utveckling under våra fem år i Karlstad. Vi ordnade tipspromenad i våra lokaler och bjöd på mingel, tal, snittar och tårta. Vi är stolta att kunna visa upp en verksamhet som växt med fler anställda och utökade uppdrag, både inom penningtvättsområdet och inom registrering och tillsyn. FMI har gjort en stor digital resa under dessa fem år – från en renodlad pappersmyndighet till en modern och effektiv digital myndighet. Nu fortsätter vi vårt arbete framåt för att bli ännu bättre.

Vi är väldigt glada att gäster från så många olika verksamheter ville fira med oss. Stort tack till alla som kom.

Sju personer som äter mingelmat. Två personer i samtal i FMI:s lokal. Fyra besökare i FMI:s lokaler. Mingelbild med många besökare i FMI:s lokaler. FMI:s myndighetschef vid ett ståbord med blombuketter på. Tårta med FMI:s logotyp och texten Trygg fastighetsförmedling.
Senast uppdaterad 2022-12-20